IkaFika

Dagar att minnas...

Jag vill ha sol och värme på min semester!

Publicerad 2010-07-29 20:33:40 i Gravid med Signe,

Usch vad jag blir deppig när det regnar! Har hållt mig inne och surat hela dagen. Igår var vi ute i husvagnen som Peters föräldrar har utanför Brodalen. De hade lovat sol men vad fick vi? Inget annat än moln. Trots detta blev det en lyckad dag. En båttur i den lilla motorbåten på ett vatten som var alldeles blankt och grillad lax med färskpotatis och romsås på eftermiddagen. Dagen avslutades med en promenad längst strandpromenaden i Lysekil, och där var solen minsann! =)
 


Har även varit en tur till Smögen med Jenny där vi strosade runt, åt räkbaguette och hade picknick på klipporna.

Idag hade jag tänkt vara social med några väninnor men ack vad trött jag var. Hela dagen har jag slappat. Något har jag i alla fall lyckats med. Bakade min favoritpaj "Het kycklingpaj", receptet finns på Tasteline, hur god som helst. Och sedan har jag bakat hallongrottor, mycket mumsigt. Dagar som denna får man helt enkelt se till att fylla upp frysen med diverse godsaker =)

Imorgon bär det förhoppningsvis av till Ullared. Måste bara stilla mitt shoppingsug efter babyprylar! Sover nog över en natt i Falkenberg och håller tummarna för sol på lördag. Peter är dock inte så sugen på att shoppa mer den här månaden. Han har nämligen köpt både ny TV och en ny kamera...haha! Inget jag kan göra någonting åt, till Ullared ska vi ju i vilket fall...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela